AED ALÜMİNYUM ÇEVRE İZİN BELGESİNİ UMUT MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIĞINDA ALDI

Yalova sanayinde önemli yeri olan onlarca çalışanın bulunup üç vardiya üretim yapan AED ALÜMİNYUM ENJEKSİYON firmamız Çevre İzin şartlarını sağlayarak Umut Mühendislik danışmanlığı ile Çevre İzin Belgesi’ni aldı.

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme İl Müdürlüğü’ne yapılan başvuru ile standartları sağlayan ve çevreye olan zararsız prosesini ispatlayan firma, Yalova Valiliği adına il müdürlüğünün onayı ile Çevre İzin Belgesi’ni firma portföyüne ekledi.

Alüminyum eriterek preslerde makine parçası üreterek çoğu ihracat olmak üzere sanayi üretimi yapan Yalova firması sahibi Erol YETMEN, vizyoner bakışı ile durmadan üretim yaparak ekonomi ve istihdama katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Umut Mühendislik danışmanlık refakati ile kısa süre önce Geçici Faaliyet Belgesi ile çalışmalarını sürdüren firma almış olduğu Çevre İzin Belgesi ile iç kontrolleri yıllık yaparak beş yıl geçerli bu belge ile temiz ve çevreci üretimini de belgelemiş olmuştur.

Belge sürecini yürüten Çevre Departmanı sorumlumuz Çevre Mühendisi Fatma IŞIK ERDOĞAN ve firma Çevre Mühendisi Zeynep DURMAZ başta olmak üzere sürece katkı sunan herkese teşekkür ediyor ve gerek firmamızın gerek paydaşların başarılarının devamını arzu ediyoruz.