Yalova İli Çiftlikköy İlçesi Kılıç Köyü Ova Mevkiinde faaliyet gösteren ARKPA PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. firmamız çevre izin şartlarını sağlayarak Umut Mühendislik danışmanlığı ile Çevre İzin Belgesini aldı.

 

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne yapılan başvuru ile standartları sağlayan ve çevreye olan zararsız projesini ispatlayan firma çevre izin belgesini de portföyüne ekledi.

 

Kullanılmış damacanaları tesiste toplayıp kırma işleminden geçirerek çapak üretimi yapan firma sahibi SAMİ AVŞAR "Firmamız hem yurtiçi hem yurtdışına satışını gerçekleştirmektedir." diye belirtti.

                                                                                                                                                             

Umut mühendislik danışmanlık refakati ile kısa süre önce geçici faaliyet belgesi ile çalışmalarını sürdüren firma almış olduğu çevre izin belgesi ile iç kontrolleri yıllık yaparak beş yıl geçerli bu belge ile temiz ve çevreci üretimi de belgelemiştir.

Belge sürecini yürüten çevre departmanı sorumlumuz Çevre Mühendisi Fatma Işık Erdoğan başta olmak üzere sürece katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor ve gerek firmamız gerek paydaşların başarılarının devamını diliyoruz.