Umut Mühendislik olarak, Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi Ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik kapsamında yükümlülüklerimiz arasında yer alan mevzuat ve çevresel konularda yılda en az bir kere verilmesi gereken eğitimlerimize yeni bir başlık daha ekledik.

“Sıfır Atık Projesi”ne verdiğimiz destekler günden güne artmaktadır. Projeye en başından beri destek veren firmamız, bir projede başarılı olmak için en önemli hususun muhatap olunan kesimde o projede savunulan düşünceler ile ilgili kültürün oluşması olduğunu savunmaktadır.  Yaklaşık altı aydır ofisimizde bu kültürün oluşması için başlattığımız çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Çevre Denetim Danışmanlığı hizmeti verdiğimiz firmalarımızda da bu kültürün oluşması sağlamak için gerçekleştirdiğimiz Çevre Eğitimlerinde “Sıfır Atık Projesi” ile ilgili başlıklara da değinmek üzere karar aldık.

Hizmet verdiğimiz bir firmamızda Çevre Mühendisimiz Beril SÖNMEZ tarafından, işletme yetkilileri ve çalışanlara yönelik konu hakkında bilgilendirme yapılmış ve değerlendirmede bulunulmuştur.

Proje ile ilgili detaylı bilgi alma ve uygulama talepleri için;

0 226 811 00 73 nolu telefona ulaşabilirsiniz.